Raadscolumn 30 maart 2022, Coen Bertijn - CDA

Gepubliceerd op 28 maart 2022
Coen Bertijn

Een nieuwe lente

De kiezer heeft gesproken, de stemmen zijn geteld en de zetels verdeeld. We hebben als CDA onze ene zetel kunnen behouden. We zijn de ruim 600 Vlissingers die ons het vertrouwen hebben gegeven dankbaar, en we zullen dat vertrouwen niet beschamen.

Vitaal Vlissingen

We gaan ons inzetten voor meer veiligheid op straat, woningen voor starters én senioren, en voor een omgeving die uitnodigt tot bewegen, want ‘Vitaal Vlissingen’ blijft 4 jaar lang ons motto.

Opkomst

Waar we als CDA van geschrokken zijn, is de lage opkomst van 44%. Het toont aan dat de afstand tussen (gemeente)politiek en veel Vlissingers groot is.
Veel inwoners hebben weinig vertrouwen in de politiek. Tegelijk kun je de vraag stellen of de politiek wel vertrouwen heeft in de inwoners. Laten we elkaar daarom opzoeken om dat vertrouwen te herstellen. Want alleen samen komen we tot een mooier, leuker en welvarender Vlissingen.

Raadslid Coen Bertijn, CDA
E-mail: coenbertijn@gmail.com