Raadscolumn 20 april 2022, Sal Cracau - VVD

Gepubliceerd op 19 april 2022
Sal Cracau

“De gemeente Vlissingen staat op de 3e plaats…“

De gemeente Vlissingen - zo kopten lokale media - staat op de 3e plaats van gemeenten in Nederland met verhoudingsgewijs de meeste verdachten van misdrijven. Niet iets om trots op te zijn.
VVD Vlissingen wil in samenwerking met de nieuwe gemeenteraad, het college van B&W, de ambtenaren en inwoners hard aan het werk om Vlissingen veiliger te maken!

Trots

Vlissingen heeft gelukkig als maritieme historische stad veel te bieden waar we wél trots op zijn en wat we mogen koesteren. De machinefabriek kan een waardevolle aanvulling worden. Parels als het muZEEum, Kazematten, Oranjemolen en Sint Jacobskerk willen we omarmen en goed onderhouden.

Veilig en bruisend

Ik kijk onder dankzegging aan alle betrokkenen en vrijwilligers, weer uit naar alle evenementen dit jaar zoals Festival Onderstroom, Bevrijdingsfestival, Festival aan Zee, Cuisine Machine, Film by the Sea, Rescue Vlissingen enzovoorts.
VVD Vlissingen zet zich in voor een veilig Vlissingen en een bruisende stad aan zee!

Raadslid Sal Cracau, VVD
E-mail: sal@zeelandnet.nl