Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadsinformatiebrieven

De raadsinformatiebrief (RIB) is een instrument van het college om de raad te informeren met een brief. In de brief informeert het college de raad over zaken waarvan de raad op de hoogte gebracht moet worden. Dit betreft hoofdzaken, politiekgevoelige zaken, zaken waar veel bewoners een belang bij hebben of zaken die de volksvertegenwoordigende rol van de raad raken.
Een RIB bevat bijna altijd openbare informatie. Vandaar dat de raad ervoor gekozen heeft de RIB’s op haar website te presenteren. Op deze pagina treft u de meeste recente RIB's. Eerdere RIB's kunt u opvragen bij de Griffie via e-mail griffie@vlissingen.nl.

Toegankelijkheid

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neemt u dan contact op met de gemeente via e-mail griffie@vlissingen.nl. De raadsinformatiebrieven worden zonder bijlage(n) getoont, deze kunt u opvragen bij de griffie.

Als de downloadmogelijkheid niet zichtbaar is

Als u via uw mobiele telefoon of tablet/Ipad de bijgevoegde documenten bekijkt, dan kan het voorkomen dat u niet gelijk de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid in beeld krijgt. Dit zijn de meest rechtse kolommen van de tabel. 

  • Is dit het geval op uw mobiele telefoon, dan raden wij u aan om op de betreffende pagina een keertje van rechts naar links te vegen ('swipen'). U ziet dan de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen;
  • Is dit het geval op uw tablet/Ipad, dan ziet u onderaan de downloadtabel een (licht)grijze schuifbalk verschijnen. Als u deze naar rechts schuift, dan ziet u de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen.

Raadsinformatiebrieven september 2021

Downloads
Titel Type Download Lees voor
Overschrijding uitvoering jaarplan 2021 RUD Zeeland Download Lees voor
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Stadslandgoed Nieuwerve Vlissingen Download Lees voor

Raadsinformatiebrieven augustus 2021

Downloads
Titel Type Download Lees voor
Stoomhijskraan Schelde 38 procedurestap Download Lees voor
Omgevingsvergunning en resultaat aanbesteding nieuwbouw scholen en gymzaal Souburg Zuid Download Lees voor
Uitvoering beëindiging inzameling bedrijfsafval gemeente Vlissingen Download Lees voor

        

Overzicht

Downloads
Titel Type Download Lees voor
Raadsinformatiebrieven,_overzicht_2020 Download Lees voor
Overzichtslijst Raadsinformatiebrieven tot en met 23 september 2021 Download Lees voor