Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Sjaak (J.L.) Vermeulen

Sjaak (J.L.) Vermeulen
Raadslid PSR-fractie
Van Turnhoutstraat 8
4388 HS Oost-Souburg
Telefoon:(0118) 47 99 88
Mobiel:

Even voorstellen:

Een geboren en getogen Souburger. De gemeente Oost en West Souburg was de gemeente waar ik als kind opgroeide. Ook na de gemeentelijke herindeling in 1966 ben ik een Souburger gebleven.

Passie

Veiligheid creëren, veiligheid bieden en indien nodig bij onveilige situaties optreden is mijn passie en werd 36 jaar geleden mijn beroep. Begonnen in 1980 als vrijwilliger en in 1982 als beroeps bij de gemeentebrandweer van Vlissingen. Daarna was ik werkzaam bij de Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen-Middelburg als officier. De laatste jaren tot mijn FLO was ik waarnemend brandweercommandant. In die brandweertijd heb ik ook ruim 16 jaar gewerkt  bij de Ambulancedienst Walcheren als ambulancebegeleider en als chauffeur.

Lokale politiek

De lokale politiek heeft altijd mijn interesse gehad, vanwege mijn werk kon en mocht ik dit niet combineren. Sinds mijn FLO in 2014 heb ik tijd om mij vol in te zetten voor de belangen van de gehele gemeente Vlissingen. Waarin natuurlijk Oost- en West-Souburg, Ritthem en Groot Abeele een belangrijke plaats innemen.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Secretaris Stichting Brandweerford 1937;
  • Vrijwilliger Stichting Historisch en Educatief Centrum 'Het Oude Brandspuithuis'.