Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Tamara (T.E.) Vork-Ritter

Tamara (T.E.)  Vork-Ritter
Raadslid VVD-fractie
Stenenbeer 9
4381 HA Vlissingen
Telefoon:(0118) 43 06 03
Mobiel:(06) 17 55 28 21

Even voorstellen:

Mijn naam is Tamara Vork-Ritter. Geboren en getogen Vlissingse. Getrouwd met John Vork. Samen hebben wij 2 dochters, Noa en Anissa.

Werkzaamheden

Ik ben werkzaam bij de Koninklijke Aurisgroep als ambulant begeleider in het VO en het MBO. Hier begeleid ik leerlingen en studenten met een specifieke hulpvraag, gericht op een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of auditieve problematiek. Verder ben ik werkzaam als docent/coach in het VO. Wat mij voldoening geeft aan mijn werk is dat ik jonge mensen met een specifieke hulpvraag, tijdens hun studie verder kan helpen op weg naar de volwassenheid.

Raadslid

Als raadslid neem ik voor mijn 2e raadsperiode deel aan de gemeenteraad voor de lokale VVD. Graag wil ik het liberale geluid in ons Vlissingen laten horen en zou ik willen dat Vlissingers trotser worden op de stad. Een stad vol met mogelijkheden en kansen. Een stad waar veel mensen een mening klaar hebben. Mensen zijn hier direct. Daar hou ik van. Daarom probeer ik zowel tijdens mijn werk als in mijn raadswerk, te zeggen wat ik doe en doen wat ik zeg.
Duidelijk en positief kritisch meedenken aangaande het besturen van de stad is wat mij drijft om raadslid te zijn voor Vlissingen.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Bestuurslid World Peace Flame Foundation;
  • Werkzaam bij CSW;
  • Werkzaam bij Koninklijke Aurisgroep;
  • Lid bestuursvereniging VVD.