Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Rijnco-Jan (R.J.) Suurmond

Rijnco-Jan (R.J.) Suurmond
Raadslid PSR-fractie
Van Visvlietstraat 1
4388 CT Oost-Souburg
Telefoon:
Mobiel:(06) 23 59 77 47

Even voorstellen:

Ik ben Rijnco-Jan Suurmond. Getrouwd met Trudi en samen hebben wij een zoon en 2 dochters. Onze zoon is HWTK in de scheepvaart en de dames zijn werkzaam in respectievelijk de sector personeel en arbeid en de horeca.
Na lang in het familiebedrijf te hebben gewerkt ben ik om gezondheidsredenen afgehaakt. Dat werk was erg gevarieerd: inkopen en verkopen, administratie, calculatie en meewerken in de uitvoering. Altijd met plezier gedaan.

Raadswerk

ls raadslid draai ik inmiddels 16 jaar mee. Nog steeds met heel veel plezier en inzet. Mijn volks vertegenwoordigende rol voer ik dagelijks uit. Er is dus frequent contact met inwoners over allerlei onderwerpen die mensen raken. Ook met het bedrijfsleven is er veelvuldig contact. Dit is het mooiste gedeelte van het raadswerk. Daarnaast natuurlijk de kaderstellende rol en controlerende rol.
De komende 4 jaar blijf ik actief bezig met kleine en grotere onderwerpen. In de samenleving is er altijd wel een onderwerp dat de aandacht vraagt. Geen beloften die niet zijn waar te maken. Wel altijd bereidt om te helpen waar mogelijk.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Directeur E.T.A.Suurmond BV;
  • Directeur RJS Holding BV.