Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Ger (G.H.J.) Blom

Ger (G.H.J.) Blom
Raadslid PSR-fractie
Burchtstraat 13
4388 JJ Oost-Souburg
Mobiel:(06) 43 44 30 21

Even voorstellen:

Als geboren Limburger ben ik in 1970 als docent aan de Zeeuwse Muziekschool in Zeeland terecht gekomen. In 1979 werd ik naast mijn docentschap ook benoemd als rayondirecteur van de Zeeuwse Muziekschool Vlissingen. In 1989 werd ik regiodirecteur Walcheren.
Na eerst in diverse plaatsen in de provincie gewoond te hebben, ben ik in 2003 in Oost-Souburg komen wonen. Deze woonplaats was mij niet vreemd, omdat ik van 1986 tot en met 2000 dirigent geweest ben van de muziekvereniging Vlijt en Volharding.

PSR

Via Lambert Prevoo, die ik heb leren kennen bij Vlijt en Volharding, ben ik bij de Partij Souburg Ritthem terecht gekomen. Eerst als commissielid en daarna als raadslid. Door mijn werkzaamheden als regiodirecteur van de Zeeuwse Muziekschool (met ook provinciale taken in mijn portefeuille), is mijn specialiteit uiteraard cultuur en alles wat daarmee samenhangt. Maar mijn interesses zijn uiteraard veel breder.

Leefbaarheid

De lokale politieke heeft vele interessante facetten. De leefbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel en de burger kan dan ook voor allerlei zaken in Oost- en West-Souburg en Ritthem bij mij terecht. Verder vind ik dat een raadslid voor de burger heel toegankelijk moet zijn en dit is een eigenschap die mij bijzonder goed past.
De burgers kunnen er op rekenen dat ik me vol inzet voor de belangen van de gehele gemeente Vlissingen, waarin uiteraard Oost- en West-Souburg, Groot Abeele en Ritthem een extra plaats inneemt.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Vrijwilliger Zeeuwse Concertzaal Middelburg.