Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Petra (P.) Coret

Petra (P.) Coret
Raadslid SP-fractie
Mobiel:(06) 31 55 95 10

Even voorstellen:

Moeder van 2 volwassen zoons en oma van een kleindochter. Geboren in Heinkenszand en daarna op heel veel plaatsten gewoond in ons kikkerlandje. Sinds 1997 weer opnieuw woonachtig in Vlissingen.

Ik ben jaren werkzaam geweest in het bankwezen en heb met veel plezier met tussenposen in het onderwijs (basis en MBO) gewerkt.
In 2010 kwam ik door omstandigheden in aanraking met de politiek en kwam in een warm bed terecht bij de SP. Actie reactie daar hou ik van en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan. Weten waar je voor staat en je nooit uit het veld laten slaan. Arm, rijk, blank of getint, christen of moslim; een mens is een mens en de SP vecht voor de zwakkeren in de samenleving. Gelukkig spreekt de SP klare taal die iedereen kan begrijpen.

Waar mogelijk ben ik op de straat bij acties te vinden. Ik kom ook graag aan huis om naar verhalen of problemen te luisteren. En deze waar mogelijk op te lossen of er samen een oplossing voor te zoeken.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan ( internationaal) koken en ik ben een verzamelaar van kookboeken. Verder ben ik gek op het lezen van onder andere historische boeken en autobiografieën, dit naast het hondenras Engelse Staffords waarvan er hier in mijn huis al velen hebben mogen wonen. Een rondje Vlissingen of verder op de fiets sla ik ook niet af.
Ik zal mij de resterende maanden tot aan de komende gemeenteraadsverkiezingen weer inzetten voor de inwoners van de gemeente Vlissingen.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Geen.