Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeenteraad Vlissingen

Raadslid

Petra (P.) Coret

Petra (P.) Coret
Raadslid SP-fractie
Vlissingen
Mobiel:

Even voorstellen:

Mijn naam is Petra Coret, ben 60 jaar en moeder van 2 volwassen zoons. Ik ben geboren in Heinkenszand en heb daarna op diverse plaatsen in het land gewoond. Sinds 1997 na een aantal jaren weg te zijn geweest uit Zeeland weer woonachtig in Vlissingen, Paauwenburg.
De vorige raadsperiode zat ik ook in de raad en mag nu tijdelijk een collega vervangen. Verder ben ik op dit moment ook burgercommissielid voor de SP in de Provinciale Staten.  

Mijn hobby's

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken die over een breed scala aan geschiedkundige onderwerpen gaan. Verder verzamel ik al een aantal jaren kookboeken en is koken een van mijn hobby’s. Familie/vrienden nemen die soms voor mij mee na hun vakantie. Mijn andere liefde waren mijn 2 Engelse Staffords. Ik hoop in de toekomst weer een hond te krijgen en hiermee de heerlijke wandelingen, op het strand, door het bos te kunnen maken.
Verder kan ik genieten van reggaemuziek, klezmer muziek, de voor mij ouderwetse jazz, maar ook een klassiek vioolconcert sla ik niet over.

SP

Vanaf 2011 actief geworden bij de SP in Vlissingen, een partij die dicht bij de mensen staat. De SP spreekt op welk niveau dan ook in duidelijke, klare taal zonder er om heen te draaien. Dat wil ik ook graag doen voor de inwoners van de gemeente Vlissingen. De buurt in, de wijk in. Luisteren naar wat er leeft en dit terugkoppelen naar de gemeenteraad en/of samen met de bewoners actie ondernemen.
Als vrijwilliger heb ik onder andere een aantal jaren in het Zeeuws Maritiem MuZEEum gewerkt en zo eigenlijk besmet met het Vlissingse geschiedenis virus. De onzekerheid van wel of niet kunnen blijven van de Piek gaat mij na aan het hart. Ik hoop echt dat we er samen uit zullen komen.

Contact

Mocht u vragen of hulp nodig hebben neem dan alstublieft contact met mij op! Meer weten over de SP? Mail naar vlissingen@sp.nl en wij nemen contact met u op!  

Hoofd- en nevenfuncties

  • Bestuurslid World Peace Flame Foundation;
  • Werkzaam als Burgercommissielid namens SP bij Provinciale Staten.