Albert John (A.J.) Vervorst

Functie: Raadslid PSR-fractie

Mijn naam is Albert-John Vervorst en ik ben in 1980 geboren in Oost-Souburg. Na de middelbare school verruilde ik in 1999 dit mooie dorp voor het Brabantse Tilburg om daar aan het conservatorium te gaan studeren. Toch bleef ik verbonden met Souburg. Enerzijds, omdat  mijn ouders daar nog woonden en anderzijds, omdat ik werkzaam in de cultuursector, wekelijks in het Zeeuwse te vinden was. 

Nadat we in verschillende plaatsen hebben gewoond, zijn mijn vrouw en ik, samen met onze kinderen, vorig jaar weer terug verhuisd naar Souburg en dus weer woonachtig in de gemeente Vlissingen.

Hoewel ik op afstand woonde, volgde ik de PSR en de Vlissingse politiek nauwgezet. Dus toen ik gevraagd werd om bij de PSR aan te sluiten, hoefde ik niet lang na te denken.

Ik kijk er naar uit om namens de PSR en dus ook namens de mensen die op ons gestemd hebben, aan de slag te mogen in de gemeenteraad. De gemeente Vlissingen is in alle opzichten een veelzijdige gemeente, met vele uitdagingen die, ook in de komende periode, aan bod zullen komen.  

Maar ik ben er zondermeer van overtuigd, dat hoewel we allemaal anders zijn, hier samen sterk uit zullen gaan komen!

Hoofd- en nevenfuncties

  • Dirigent/docent en componist bij Albert-John Vervorst (eenmanszaak)

Contactinformatie