Functie: Raadslid LPV-fractie

Even voorstellen:

Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij 2 kinderen. Wij wonen in het gezellige Paauwenburg. Ik vind het hier zo heerlijk dorps aanvoelen.

Sinds 2022 ben ik raadslid bij de LPV. Ik heb me hiervoor nooit echt met de gemeenteraad bezig gehouden, maar sinds ik vorig jaar de online training had gevolgd kreeg het steeds meer mijn interesse. Na de nodige gesprekken heb ik mij aangesloten als lid van de LPV en mij in maart verkiesbaar gesteld.

Ik ben sinds mijn 18de in verschillende branches werkzaam geweest waardoor mijn interesse ook erg breed is. Ik heb in de zorg gewerkt, in de horeca en werk momenteel in uitzendland. Hierdoor heb ik heb ik met veel mensen kennis mogen maken en hoor ik ook veel wat er speelt en waar er vragen liggen. 

Nu ik raadslid ben kan ik mijn stem ook laten horen voor deze mensen en hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan een nog mooier Vlissingen. Ik woon hier nu sinds mijn 14de en ik hoop dat ik iedereen ook trots kan maken op Vlissingen en dat we weer bruisend als de branding worden.

Heb je vragen laat het mij weten. Ik ga graag met je in gesprek.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Dit Personeel accountmanager
  • Met de Pot mee (eigen bedrijf)

Contactinformatie