Cor (C.R.) Tromp

Functie: Raadslid SGP-fractie

Even voorstellen:

Ik ben Cor Tromp, getrouwd en vader van 3 jonge kinderen. Inmiddels wonen we al bijna 15 jaar in Vlissingen; de mooie stad aan de zee!
In het dagelijks leven werk ik voor Provincie Zeeland als inkoopadviseur. Ik begeleid aanbestedingstrajecten voor het kopen van allerlei goederen, verschillende soorten dienstverlening en/of adviesdiensten of aanbestedingen die met (vaar)wegen te maken hebben. Daarvoor was ik 8 jaar werkzaam voor Yacht als interim professional bij allerlei bedrijven op gebied van inkoop, logistiek en procesverbetering.

Graag wil ik me inzetten voor alle burgers van Vlissingen en zeker niet alleen de christenen die ik regelmatig tegenkom! Onze christelijke achterban in Vlissingen is maar klein en de meeste SGP stemmers zijn geen kerkgangers. Dat besef ik me maar al te goed. Lilian Janse en ik hebben ons de achterliggende jaren ingezet voor de belangen van alle burgers uit onze gemeente!
Mijn drive om dit werk voor de inwoners van de gemeente Vlissingen te doen is: "geloof in Vlissingen, hoop voor Vlissingen en uit 'liefde' voor Vlissingen." En dat geldt natuurlijk net zo goed voor Ritthem en Oost-Souburg;-)

Nederland is een pluriform land met allerlei politieke kleuren en partijen. Dat heeft nadelen, maar ook het voordeel dat je altijd lid kan worden van een partij die het meest bij je past. Vanuit mijn (christelijke) achtergrond is dat de SGP geworden. Al is en blijft mijn ideaal een combinatiepartij van SGP en CU;-)

Hoofd- en nevenfuncties

  • Inkoopadviseur, Provincie Zeeland;
  • Bestuur vereniging SGP.

Contactinformatie