Functie: Raadslid PSR-fractie

Even voorstellen:

22 jaar geleden heb ik de Pommeren Kust geruild voor de Zeeuwse Kust. Dat betekent dat ik geen geboren en getogen Vlissingse ben. Maar na jarenlang hier te hebben gewoond, heb ik deze prachtige stad in mijn hart gesloten.
Ik woon al 22 jaar in Oost-Souburg. Een dynamisch dorp met een boeiende geschiedenis. De Souburgers hebben mij met open armen ontvangen en het gevoel gegeven dat ik welkom was. Hier voel ik en ruik ik ook de zee, zoals in mijn geboortestad. Ik voel me hier thuis.   

Allemaal anders, samen sterk.

Plezier vormt de basis van iedere sport en elke bewegingsactiviteit. En dat moet vooral zo blijven. Voor mij betekent sport veel meer. Mensen willen graag wonen in een gemeente die in sport, cultuur en onderwijs investeert. Ik ben trots op de talrijke sport- en bewegingsverenigingen die gepassioneerd in onze dorpen actief zijn. Bewegen verhoogt de levensverwachting, de leerprestaties, de sociale ontwikkeling en de ontwikkeling van motorische vaardigheden bij de allerkleinsten.

Het credo van Partij Souburg-Ritthem is 'Allemaal anders, samen sterk'. Hieraan wil ik mijn steentje bijdragen. Ik vindt dat iedereen die dat wil moet kunnen sporten en bewegen in onze gemeente. Daarom wil ik ook blijvende aandacht voor sportmogelijkheden voor mensen met beperkingen. Daar waar het nodig en/of mogelijk is, zal ieder initiatief ter verbetering en versterking van de breedtesport door mij en Partij Souburg-Ritthem ondersteund worden.

Samen voor een bruisende stad en dorpen

Als Artikel 12 gemeente hebben we beperkte financiële middelen, maar met goed overwogen beslissingen komen we er wel uit. Na een aantal sobere jaren zie ik onze  dorpen en stad eindelijk opbloeien. Creatieve ondernemers, actieve winkeliersverenigingen en pulserende toeristische leven op de Boulevard laten onze gemeente bruisen.

De PSR motto was en is nog steeds: we zeggen wat we kunnen doen en doen daarna wat we zeggen. Daarom gaan wij als Partij Souburg-Ritthem ons de komende jaren inzetten om de glorie, pracht en trots aan Vlissingen terug te geven. Samen, want alle Zeeuwen zijn hard, rechtdoorzee en ze geven niet snel op. Samen, want in onze stad en dorpen zijn de mensen die de handen uit de mouwen willen steken hard nodig. Kijkend richting onze gemeente wil ik zeggen: Iedereen is uniek en daarom kunnen we samen toch iets moois bereiken!

Interesse

Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik geniet van mijn gezin (mijn man en 2 dochters) en van mijn leven. Ik lees graag historische boeken en luister naar barok- en jazzmuziek. En als ik het wat drukker in mijn hoofd heb, wil ik het liefst uitwaaien op de Zeeuwse stranden. Van beroep ben ik een pedagoog. Maar geschiedenis, architectuur en ontwikkeling van de stad hebben mij altijd aangetrokken. Ook de Zeeuwse cultuur en folklore vind ik zeer boeiend en zou ik daarom graag in stand willen houden.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Sjaloom Zorg

Contactinformatie