Pim (W.B.) Kraan

Functie: Fractievoorzitter POV-fractie

Even voorstellen:

Pim Kraan, getogen Vlissinger en wonend in het centrum. Getrouwd, twee kinderen en vijf kleinkinderen. Kan niet stil zitten. Verblijft graag op en bij het water – en soms er in. Geniet elke dag van onze stad, in al haar schitterende vormen, maar volg ook kritisch de donkere kanten van Vlissingen.

Lokale politiek

Na een druk leven als ondernemer (vanaf mijn 21ste jaar ben ik zelfstandig werkzaam geweest) neem ik sinds 2006 als commissielid deel aan de lokale politiek. Drie keer als lijsttrekker aan de verkiezingen meegedaan en nu zit ik voor de derde termijn in de gemeenteraad van Vlissingen. Voor een partij die het voor de burger opneemt, streeft naar een kleiner en beter gemeentelijk apparaat, ondernemers de kans en ruimte wil bieden en dat in woord en daad aanpakt.

Meldpunt

Het meldpunt van de POV is de laatste jaren vaak het middel geweest om misstanden aan te pakken, ondernemers bij te staan en bewoners te ondersteunen in hun strijd voor een betere leefomgeving. Dat meldpunt is nog steeds actief en als u er contact mee wil,t dan kan dat natuurlijk. Gewoon een mailtje naar één van de raadsleden van de POV.

Open, eerlijk en direct

In de politiek sta ik voor openheid, eerlijkheid en directheid. De vergaderingen van de POV zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Raadsleden van de POV staan midden in de samenleving en zijn actief betrokken bij de binnenstad, wooncomplexen, industriële ontwikkelingen en steken daarnaast graag hun neus overal in.
Als raadslid zit ik niet alleen in de raad: ik ben ook voorzitter van raadsvergaderingen, lid van de Audit commissie (financiële commissie) en zit de Walcherse raadsvergaderingen in Vlissingen voor. Op persoonlijke titel adviseer ik de ondernemers in de binnenstad via de VOC en geef ik als voorzitter van de werkgroep mede leiding aan het Keurmerk Veilig Ondernemen in diezelfde binnenstad.

Ik zie heel goed wat er goed gaat en wat niet in Vlissingen. Ik zal altijd positief én actief reageren op dingen die gebeuren – of moeten gebeuren.
Meer weten over de POV of over mij? Mail naar info@povlissingen.nl en u hoort van ons!  

Hoofd- en nevenfuncties

  • geen

Contactinformatie