Functie: Raadslid SP-fractie

Even voorstellen:

Ik ben Priscilla Kuipers, 34 jaar jong en moeder van 2 zoons; Gennaro (9) en Jaden (4). Ik ben geboren in Hengelo en op mijn 11e in Vlissingen komen wonen. Al snel ben ik verliefd geworden op Vlissingen en ik zou dan ook nergens anders meer willen wonen. Van jongs af aan heb ik altijd de behoefte gehad om voor mensen te zorgen, op te komen en helpen.
Zo'n 2 jaar geleden kwam ik op een bijeenkomst die de SP had georganiseerd,  na aanleiding van onrust bij ons in de buurt over de sloop van woningen. Daar merkte ik al snel dat ik graag het woord nam namens de bewoners. Oook bij de SP bleef dit niet onopgemerkt. Zo ben ik de politiek ingerold en 1,5 jaar later mag ik nu uitkomen voor de SP in de gemeenteraad.   

Belangrijk

Graag wil ik Vlissingen weer laten opbloeien na moeilijke jaren en een bruisende stad maken voor jong en oud. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de ongelijkheid in onze stad aan te pakken en op te komen voor de zwakkere in onze samenleving. Iedere Vlissinger moet een (vol)waardig, gelukkig en bevredigend leven kunnen leiden en iedere Vlissinger heeft recht op kwalitatief goede en betaalbare zorg!
Ik ga de komende 4 jaar hier mijn uiterste best voor doen! Mocht u vragen hebben of mijn hulp nodig hebben, u kunt altijd contact met mij opnemen!

Hoofd- en nevenfuncties

  • Bestuurslid Omroep X

Contactinformatie