Rieky (R.C.M.) Bostelaar-Trommelen

Functie: Fractievoorzitter GroenLinks-fractie

Even voorstellen:

Ik ben getrouwd met Jeroen en wij hebben twee kinderen in de basisschoolleeftijd. We wonen in het middengebied van Vlissingen.
Sinds 2022 ben ik raadslid van GroenLinks. In de raad wil ik het groene / duurzame en eerlijke / menselijke geluid laten horen. Is er gedacht aan meer groen? Én aan een eerlijke verdeling? Daarnaast kom ik op voor voorzieningen voor kinderen, jongeren en jonge gezinnen.

Ik heb 15 jaar als maatschappelijk werkende gewerkt; in de dak en thuislozenopvang 'Het Witte Huis'  en in de vrouwen- en crisisopvang in Vlissingen. Daarna ben ik overgestapt naar meer thuiswerken, door hulpverleners in heel Nederland digitale ondersteuning te geven. Ik geef advies bij vragen zoals: Hoe kun je het best en met zo min mogelijk rompslomp je verslaglegging bijhouden. Het thuiswerken is beter te combineren met mijn raadswerk en ons gezin. Verder ben ik in mijn vrije tijd, het liefst met gezin, in onze moestuin te vinden. Lekker buiten met groene vingers, je eigen groente en fruit kweken.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Functioneel applicatiebeheerder bij Thorax

Contactinformatie