Functie: Raadslid LPV-fractie

Even voorstellen:

Mijn naam is Saskia Eggermont, geboren in 1969 in een piepklein gehucht in Zeeuws-Vlaanderen. Door mijn studie aan de HZ (Pabo), ben ik in 1988 het water overgestoken en in Middelburg gaan wonen. Na een tussenstop in Koudekerke wonen mijn man en ik sinds 1998 in de Badhuisstraat in Vlissingen. We hebben drie kinderen waarvan de oudste twee het huis al uit zijn en de jongste, vanwege zijn studie, waarschijnlijk binnenkort ook Vlissingen zal verlaten.
Ik ben sinds 1 januari 2023 werkzaam als Intern Begeleider op de Vlissingse Schoolvereniging (VSV). Hiervoor heb ik jarenlang in het S(B)O gewerkt in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen.

LPV

De LPV is een politieke partij waar ik me uitstekend op m’n plek voel. Allemaal mensen van verschillende pluimage, die als doel hebben om het beste voor Vlissingen te willen realiseren. Binnen de LPV zijn mensen met verschillende achtergronden en expertises. Dit maakt dat we ons voor iedereen inzetten en dat we Vlissingen als stad willen promoten.
Vlissingen is een geweldige stad, met geweldige inwoners. Zij verdienen het allerbeste! Daar moeten we met z’n allen aan werken.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Intern begeleider op de Vlissingse Schoolvereniging (VSV);
  • Bestuurslid stichting World Peace Flame Vlissingen;

Contactinformatie