Azad (Ö) Toğuç

Functie: Raadslid PvdA-fractie

Even voorstellen:

Ik ben in Turkije geboren en heb een Koerdische achtergrond. Op mijn vijftiende was ik genoodzaakt te vluchten naar Nederland. Na NT2 op Scheldemond te hebben gevolgd, heb ik versneld mavo en havo gedaan op het DAS (Dag en Avond school). Mijn HBO-bouwkunde-diploma heb ik op de HZ behaald. Ik heb mijn master behaald in Building Technology op de TU Delft in 2008.

Ik ben 41 jaar en gelukkig getrouwd met Filiz. Samen met onze kinderen Lorîn (13), Vîyan (11) en Destan (6) wonen wij in het mooie Vlissingen. Ik werk al jarenlang als gevelontwerper voor hoogbouw, bij het bedrijf Scheldebouw. In mijn vrije tijd lees ik graag fantasy & sciencefiction-boeken, maar ik geniet er ook van om in en rondom ons huis te klussen. Ook hecht ik veel waarde aan het doorbrengen van tijd met mijn gezin.

We horen en lezen steeds meer verhalen dat er niet geluisterd wordt naar kiezers en bewoners. Ik ben al 12 jaar trots lid van PvdA en wil me voor die partij inzetten voor mensen die hun stem niet kunnen laten horen in de gemeente Vlissingen. Ongeacht of ze op de PvdA hebben gestemd of niet.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Senior ontwerper ScheldeBouw

Contactinformatie