Raadslid

4385 EH Vlissingen
Mobiel:(06) 39 31 36 18

Even voorstellen:

Ik ben Lilian Janse-van der Weele. In 1973 ben ik geboren in het St. Joseph ziekenhuis aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Als baby, dreumes en peuter woonde ik met mijn ouders en zus in een appartement aan de Mackaystraat in Paauwenburg. In 1976 verhuisde ik met mijn ouders mee naar Oost-Souburg, de Esdoornstraat. Ons gezin breidde uit met een broertje. In Souburg heb ik een gelukkige kindertijd doorgebracht. Wel moest ik ruim 20 minuten fietsen naar de Graaf Jan van Nassauschool, die toen nog aan de Beatrixlaan in het Middengebied gevestigd was.
Toen ik 11 jaar was, verhuisden mijn ouders weer terug naar Paauwenburg. Nu in een woning aan de Groen van Prinstererlaan. Op mijn 23e ben ik getrouwd met Ko Janse en samen wonen we sinds 1996 in de wijk Bossenburgh, met heel veel plezier. Samen hebben wij 3 kinderen: Willyanne, Cédrick en Jerusha.

Fundament

Het raadslidmaatschap is voor mij geen onbekend fenomeen. Vanaf mijn 2 levensjaar zat mijn vader in de gemeenteraad van Vlissingen, voor de RPCU (SGP/CU). Ik wist dus niet anders. Vanaf mijn tienerjaren hielp ik hem met typewerk en bezocht ik regelmatig de raadsvergaderingen. Ik ben een geboren en getogen Vlissingse, ben ook christelijk opgevoed door mijn ouders. Het christelijke geloof en de inhoud van de Bijbel zijn voor mij het fundament onder mijn levenshuis. Voor mij is het daarom vanzelfsprekend dat ik voor de SGP in de gemeenteraad van Vlissingen wil zitten. Ik zet mij in voor alle inwoners van Vlissingen, Souburg en Ritthem.

Tussen de mensen

Ik vind het belangrijk dat ik voor iedereen aanspreekbaar ben. Ik sta graag tussen de mensen en zet mij in voor een groeiende Gemeente Vlissingen. Waar het prettig wonen, werken, ondernemen, studeren, zich ontwikkelen, ontspannen, genieten en verblijven is.

Hoofd- en nevenfuncties

• Cardriver C.RO.Ports;
  • Lid werkgroep World Peace Flame Vlissingen.