Functie: Raadslid D66-fractie

Even voorstellen

Vijf jaar geleden ben ik naar Vlissingen gekomen zonder voorkennis. Maar ik kan nu toch wel zeggen dat ik verliefd ben geworden op deze mooie stad. De stad van natuur en cultuur, van een terrasje pakken op het Bellamypark en de hele zomer op het Nollestrand. Vlissingen heeft zoveel te bieden aan de vele toeristen maar vooral ook aan de diverse inwoners. Dat maakt Vlissingen zo bijzonder.

Maar Vlissingen staat ook voor grote uitdagingen. Nu het Scheldekwartier bijna af is, krijgt de stad een nieuw gezicht en nieuwe energie. Ik zet me graag in voor burgerparticipatie, duurzaamheid en cultuur.

Dat doe ik natuurlijk niet alleen! Met alle actieve leden van D66 Vlissingen ga ik graag aan de slag.  Onze leden hebben veel kennis en specialismen in huis en de bundeling van die kennis is onze kracht. Ik wil natuurlijk met iedereen samenwerken aan een nog mooier Vlissingen. We moeten zorgen dat Vlissingen een gemeente is waar iedereen terecht kan voor een goede en betaalbare woning, waar alle kernen leefbaar blijven en waar we klaar staan voor al onze inwoners.

Sinds juli 2023 ben ik werkzaam als Adviseur Duurzaamheid bij de Gemeente Sluis. Bij de gemeente werk ik aan thema's als uitvoering van het Nationaal Isolatie Programma, de verduurzaming van de organisatie en duurzame mobiliteit. Hiervoor heb ik op interim basis gewerkt bij meerdere gemeenten.

Hoofd- en nevenfuncties

  • Adviseur Duurzaamheid, gemeente Sluis

Contactinformatie