Raadscolumn 26 september 2018, Sjaak Vermeulen - PSR

Gepubliceerd op 24 september 2018
Sjaak Vermeulen

Opgeruimd staat netjes! Deel 3

Deel 3? Ja, deel 3! Partij Souburg Ritthem is het beu dat er verkrotting voorkomt in onze gemeente. In 2015 ging deze column daar al over. In de hele gemeente werden en worden oude panden opgeruimd of gerenoveerd. Daar zijn veel goede voorbeelden van. In Souburg is er na de hoek Oranjeplein-Paspoortstraat en de hoek Oranjeplein-Stemerdinglaan, een begin gemaakt met de sloop van de oude school aan de Molenweg en de gymzaal aan de van Ginkelstraat. PSR zegt bij deze gebouwen: weg ermee!

Plannen

Er zijn op een inloopbijeenkomst al prachtige plannen gepresenteerd voor deze locaties. De reacties waren overwegend positief. PSR is in ieder geval blij voor de omwonenden van deze krotten dat de boel opgeruimd wordt. Nu in goed overleg met de omgeving snel tot realisatie van de plannen op deze mooie plek in Oost Souburg komen. Dat zal best lukken. Opgeruimd staat netjes!

Raadslid Sjaak Vermeulen, PSR
E-mail: jlver@zeelandnet.nl