Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadslid

Cor (C.R.) Tromp

Cor (C.R.) Tromp
Raadslid SGP-fractie
Mobiel:(06) 55 48 44 63

Even voorstellen:

Ik ben Cor Tromp, getrouwd en vader van 3 jonge kinderen. Inmiddels wonen we al bijna 10 jaar in Vlissingen; de mooie stad aan de zee!
In het dagelijks leven werk ik voor Provincie Zeeland als inkoopadviseur. Ik begeleid aanbestedingstrajecten voor het kopen van allerlei soorten goederen, dienstverlening en/of adviesdiensten of aanbestedingen die met (vaar)wegen te maken hebben. Daarvoor was ik werkzaam voor Yacht als interim professional bij allerlei bedrijven op gebied van inkoop, supply chain management en procesverbetering.

Motivatie

Graag wil ik me inzetten voor alle burgers van Vlissingen en zeker niet alleen de christenen die ik regelmatig tegenkom! Onze christelijke achterban in Vlissingen is maar klein en de meeste SGP stemmers zijn geen kerkgangers. Dat besef ik me maar al te goed. Lilian heeft zich de afgelopen 4 jaar hard gemaakt voor de belangen van alle burgers uit de gemeente en daar sluit ik graag bij aan!
Mijn drive om dit werk voor de inwoners van de gemeente Vlissingen te doen is: "geloof in Vlissingen, hoop voor Vlissingen en uit 'liefde' voor Vlissingen."

Hoofd- en nevenfuncties

  • Inkoopadviseur, Provincie Zeeland.