Raadscolumn 24 oktober 2018, Albert van der Giessen - VVD

Gepubliceerd op 23 oktober 2018
Albert van der Giessen

Beste lezers,

De komende periode staat in het teken van de gemeentelijke begroting. Zoals u weet is de kas van de gemeente leeg en zullen duidelijke keuzes moeten worden gemaakt wat wel en niet kan. Als VVD vinden wij het belangrijk dat het woon- en leefklimaat niet te veel wordt aangetast. Gelukkig zijn er genoeg positieve ontwikkelingen te zien in onze gemeente. Er wordt volop gebouwd, de woningmarkt trekt meer aan en hopelijk komen er in de toekomst meer mensen in onze mooie gemeente wonen en werken.

Andere zaken

Naast deze belangrijke onderwerpen als de begroting, zijn er natuurlijk ook kleine zaken die af en toe in de raad voorbij komen. Zo heeft de VVD samen met een andere oppositiepartij gepleit om een aanlijnverbod van honden op het strand te voorkomen. De VVD vindt dat ook honden af en toe los moeten kunnen lopen op het strand, zeker in de wintermaanden.
Heeft u onderwerpen die voor u van belang zijn, laat het ons dan weten.

Raadslid Albert van der Giessen, fractievoorzitter VVD
E-mail: albertvandergiessen@gmail.com