Raadscolumn 13 november 2019, Angélique Duijndam - Lijst Duijndam

Gepubliceerd op 12 november 2019
Angélique Duijndam

Hart voor Vlissingen

Het aantal dak- en thuislozen in onze gemeente groeit en daardoor ook het aantal verwarde personen, die een schreeuw om hulp geven. Casussen die geen echte hulp aangeboden wordt. "Er is geen plek, geen geld, ze willen niet meewerken". Allerlei redenen om de handen van onze mensen af te halen en te kijken naar een ander.

Oplossingen

Maar let op; bij het richten met de vinger wijzen er 3 naar onszelf! We kunnen onze inwoners toch niet opgeven? Zijn we echt zo hard geworden? Vlissingen is voor ieder wie zijn hart aan onze stad verloren heeft. Is het geen tijd dat wij ons hart weer openen? Samen met huisartsen, GGD, Veiligheidshuis, Emergis etcetera, die noodzakelijk zijn om onze mensen te tonen dat Vlissingen een hart heeft.
Wij samen zijn Vlissingen! Helpt u mij om oplossingen te vinden voor de schrijnende gevallen voordat het verloren gevallen worden?

Raadslid Angélique Duijndam, Lijst Duijndam
E-mail: Businessanddreams@live.nl