Raadscolumn 20 januari 2020, Gorana Kordis - GroenLinks

Gepubliceerd op 19 januari 2021
Gorana Kordis

Evenwicht in Vlissingen

Een onzichtbaar virus heeft ons hele doen en laten overhoop gehaald. Vooral op sociaal gebied hebben wij veel ingeleverd. Het heeft ook invloed op het functioneren van raad en het college.
Informele contacten en contacten met de achterban zijn flink gereduceerd en het herstel is nog lang niet in zicht.
Raadswerk moet hoe dan ook met beperkte middelen en mogelijkheden doorgaan.

Vraagstukken

De grote vraagstukken zoals Intervence, Schuldhulpverlening, Nollebos en dergelijke vragen om maximale inzet om tot de best mogelijke uitkomsten te komen. Ook aan andere vraagstukken moet maximale aandacht gegeven worden. Het blijft een uitdaging om met vereende krachten van alle partijen het beste oplossing/resultaat te halen/bereiken.

Tijd en inspanning

Het maatschappelijk herstel zal veel inspanning vragen van iedereen. Het economisch herstel zal veel tijd en inspanning eisen van ondernemers, werkgevers, zzp’ers, onderwijs, zorg en van iedere inwoner van de gemeente.
Een gezond en succesvol (zonder corona) 2021 voor alle inwoners van gemeente Vlissingen!

Raadslid Gorana Kordis, GroenLinks
E-mail: goranatoman@gmail.com