Raadscolumn 14 juli 2021, Geoffrey Sips - LPV

Gepubliceerd op 13 juli 2021
Geoffrey Sips

Zomer in Vlissingen!

Het zonnetje schijnt en de toeristen weten Vlissingen weer te vinden. Dat is goed nieuws voor veel (horeca) ondernemers. De toeristen brengen reuring.

Scheldekwartier

Niet alleen toeristen brengen reuring. Op het Scheldekwartier schieten de huizen uit de grond, daardoor verwelkomen we veel nieuwe Vlissingers in onze gemeente. Zij dragen bij aan de lokale economie en dat is goed te zien en te merken.
Persoonlijk vind ik het heel bijzonder als ik naar de artist impressies kijk uit 2015 en die vergelijk met nu. De dromen uit deze impressies zijn werkelijkheid geworden!

Kadernota

Die veranderingen zien we ook in de financiën terug. Deze week wordt de kadernota behandeld. Daarin kunnen wij voorzichtig merken dat die toeristen en de nieuwe bewoners een verschil gaan maken. Beetje bij beetje komt er iets meer ruimte in de financiën.

Dé Lokale Partij Vlissingen wenst jullie een hele mooie zomer toe en de nieuwe bewoners heel veel woonplezier!

Raadslid Geoffrey Sips, LPV
E-mail: geoffreysips@gmail.com