Raadscolumn, 17 januari 2022, Lilian Janse- van der Weele, SGP

Gepubliceerd op 18 januari 2022
foto van raadslid lilian janse van der weele

Weer met u/jou!

Opnieuw ben ik lijsttrekker voor de SGP. De afgelopen termijnen heb ik veel tijd en energie besteed om aandacht te vragen voor diverse onderwerpen. Dit wil ik blijven doen. Van straat tot stoeptegel, pioenroos tot palmboom, jeugd- en ouderenzorg, speeltuin en skatepark, wijken en winkels, overlast en veiligheid, bos en park, dorpen en stad, parkeerplaatsen, cultuur en erfgoed…. Er zijn zoveel onderwerpen waar een raadslid aandacht voor kan vragen. We stellen vaak vragen aan het college, soms laten we een onderwerp op de raadsagenda plaatsen. Dat vraagt open ogen en oren. Daarbij heb ik u/jou nodig! Ook tijdens de komende raadsperiode wil de SGP voor alle inwoners, op een laagdrempelige manier, bereikbaar blijven, zodat u uw/jij jouw problemen, zorgen, ideeën met ons kan delen. De SGP vult vervolgens haar verbindende rol tussen inwoners en gemeente in, met de politieke middelen die we daarvoor hebben. Ik heb er weer zin in!

Lilian Janse-van der Weele

Raadslid SGP