Raadscolumn 24 januari 2018, Albert van der Giessen - VVD

Gepubliceerd op 23 januari 2018
Albert van der Giessen

Inzet voor Vlissingen

In maart mag u weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Het is belangrijk dat u uw stem laat horen en die partij kiest waarvan u vind dat die zich het beste zal inzetten voor Vlissingen, Souburg en Ritthem.
Als VVD hebben wij ons de afgelopen jaren onder andere sterk gemaakt voor behoud van het Nollebos/Westduinpark. Ook de komende jaren zullen wij dit blijven doen. Daarnaast zetten wij ons in voor het behoud van accommodaties voor verenigingen en culturele activiteiten. Het behouden van het Maritiem MuZEEum en de Piek als poppodium vinden wij belangrijk, net als een veilige en schone woonomgeving en minder regels voor ondernemers.

Samenwerking

Wij kunnen dit uiteraard niet alleen, maar willen dit samen doen met alle partijen in de raad. Juist die samenwerking is belangrijk om tot goede resultaten te komen. De komende tijd zult u genoeg horen over deze verkiezingen. Ik roep u dan ook allen op om uw stem uit te brengen op 21 maart.

Raadslid Albert van der Giessen, fractievoorzitter VVD
Tel. (0118) 76 40 01, e-mail albertvandergiessen@gmail.com