Raadscolumn 2 mei 2018, Coen van Dalen - CU

Gepubliceerd op 1 mei 2018
Coen van Dalen

ChristenUnie geluid weer 4 jaar te horen

Dank aan al diegenen, die hun stem op de CU hebben uitgebracht. Dank voor het vertrouwen. Het was spannend, zeker ook gezien de ongenuanceerde kritiek die we als fractie over ons heen hebben gekregen wat betreft het Nollebos. Dit was op het onfatsoenlijke af en had niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken.

Insteek

De insteek van onze fractie is altijd geweest: toezeggingen die door de gemeenteraad zijn gedaan aan de ondernemers om hun bedrijven te mogen uitbreiden binnen bepaalde grenzen, moeten worden nagekomen. En daar hebben wij ons als fractie voor ingezet. Er ligt nu een prima raadsbesluit, waarin naar onze mening met alle partijen rekening is gehouden. Het geluid van vertrouwen, oprechtheid, afspraak is afspraak, respect voor elkaar, hanteren van fatsoensnormen.

Dat geluid zal ook voor de ChristenUnie de komende 4 jaar weer de inzet zijn van onze fractie.

Raadslid Coen van Dalen, ChristenUnie
E-mail: raadslid.cvandalen@gmail.com