Raadscolumn 23 mei 2018, Els Verhage - GroenLinks

Gepubliceerd op 22 mei 2018
Els Verhage

Fijn wonen in Vlissingen

Het stof van de verkiezingsuitslag is neergedaald. Momenteel zijn we hard bezig met de coalitieonderhandelingen om een goed, betrouwbaar en stevig bestuur voor Vlissingen neer te zetten. Dat verdient Vlissingen, dat verdienen de inwoners. GroenLinks is mede onderhandelaar, dat geeft een extra verantwoordelijkheid. Wij doen ons uiterste best om ook hierin een waardevolle bijdrage te leveren.

Veel te bieden

Er is veel onrust over de marinierskazerne, komt hij wel of komt hij niet. GroenLinks Vlissingen vindt dat bestaande afspraken niet zomaar ongedaan gemaakt kunnen worden. Daarom is de fractie van Vlissingen ook in overleg met GroenLinks landelijk om het standpunt van Vlissingen weer te geven. Vlissingen is een prachtige stad met veel potentie, het blijkt dat anderen daarvan nog overtuigd moeten worden.
Kortom, wij gaan aan de slag om te laten zien wat de gemeente Vlissingen allemaal te bieden heeft en dat het fijn is om hier te wonen, te werken en te recreƫren.

Fractievoorzitter Els Verhage, GroenLinks
E-mail: elsgroenlinks@zeelandnet.nl