Raadscolumn 11 maart 2020, Linda Worm - PSR

Gepubliceerd op 10 maart 2020
Linda Worm

Gemeenteraadsverkiezingen!

Over 2 jaar zijn er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Hoewel velen hier maar 1x in de 4 jaar mee bezig zijn, is dit het moment voor uw politieke ambities! Dit is h├ęt moment om lid te worden van uw favoriete politieke partij.

Neem een kijkje

Kom kijken naar de openbare commissie en raadsvergaderingen in de gemeente Vlissingen, de bijbehorende documenten zijn te lezen op de gemeentewebsite. Wie denkt dat het anders moet, beter kan of iets dergelijks, pak uw kans! Zorg dat u op tijd politiek actief wordt om in de gemeente uw kwaliteiten in te zetten voor onze mooie stad en onze prachtige dorpen. Neem de tijd om mee te kijken naar hoe het er aan toe gaat in de politieke stad Vlissingen.
Als Partij Souburg-Ritthem blijven wij ons inzetten en ook wij kijken rond naar politiek geïnteresseerden om de kwaliteit van onze (steun)fractie te waarborgen voor nu en in de toekomst.

Raadslid Linda Worm, PSR
E-mail: Linda_worm@hotmail.com