Raadscolumn 3 februari 2021, Holger van Heek - LPV

Raadslid Holger van Heek
Holger van Heek

Vuurwerk

Vorig jaar rond deze tijd mocht ik ook een column vol schrijven. Die had toen de titel ‘Vuurwerk’. En omdat ik niet de minste illusie heb dat u zich dat nog herinnert, dacht ik dat dat nog wel een keer kon.
Maar vooral omdat er veel over te doen was. Ik had namelijk begrepen dat het dit jaar verboden was. GEEN vuurwerk, want corona. Dan wil je even geen drukte op de spoedeisende hulp.

Vertrouwen

Maar de hoeveelheid vuurwerk die ik de lucht in heb zien gaan, gaf me het gevoel dat ik gekke gijsje was. Dat ik fake news had gelezen, dat andere mensen hele andere informatie hadden. Kent u dat gevoel, dat je omgeving even heel onwerkelijk is?
Nou, dat moet je als raadslid niet hebben. Duurde gelukkig ook maar kort. Want u moet er wel op kunnen vertrouwen, op die gemeenteraadsleden. Kunt u ook! Tot uw dienst.

Holger van Heek, raadslid Lokale Partij Vlissingen
E-mail: hjevheek@xs4all.nl