Raadscolumn 16 maart 2022, Linda Worm - Partij Souburg-Ritthem

Gepubliceerd op 14 maart 2022
Linda Worm

Het vizier op…

Stemmen is voor oude wijze mannen, althans dat was heel vroeger zo. Nu mag iedereen van 18+ naar de stembus.
Iemand kiezen die jouw standpunten vertegenwoordigt in de gemeenteraad is een verantwoordelijke taak, ook een lastige opgave 1x in de 4 jaar. Stem je op een bekende? Of op jouw ‘vaste’ partij?

Opkomst

Partij Souburg-Ritthem hoopt op een grote opkomst in de stemlokalen. Want het is niet vanzelfsprekend zoals het nu gaat.
e afgelopen 20 jaar heeft Partij Souburg-Ritthem in de gemeenteraad het vizier regelmatig op de dorpen gedraaid omdat in beleid vaak over ‘de stad Vlissingen’ werd gesproken. Ook in de komende jaren zal de dorpsbril regelmatig opgezet moeten worden wanneer er nieuw beleid wordt vastgesteld in de gemeenteraad.
Partij Souburg-Ritthem bedankt alle kiezers voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 4 jaar en gaat met enthousiaste kandidaten graag weer aan de slag in de “nieuwe” gemeenteraad.

Raadslid Linda Worm, PSR
E-mail: linda_worm@hotmail.com