Raadscolumn 7 maart 2022, John Dooms - LPV

Gepubliceerd op 7 maart 2022
John Dooms

De Lokale Partij Vlissingen bouwt verder

Dat is de titel van ons verkiezingsprogramma 2022-2026 én dat is wat kiezers van ons mogen verwachten.
De Lokale Partij Vlissingen staat immers al jaren met succes aan het roer van onze prachtige gemeente en dat is te merken! Dat doen we niet alleen, maar samen met jullie: de inwoners.
In het verleden maar zeker ook in de toekomst, want jullie inspraak wordt weer gevraagd voor het Nollebos-Westduinpark, de Spuikom en de Boulevards. Samen gaan we ook daar iets moois van maken.

Verkiezingsprogramma

Over het verkiezingsprogramma gesproken, kijk eens op www.lokalepartijvlissingen.nl. Daar is te lezen welke mooie plannen wij hebben. Ook kunnen jullie kennis maken met onze kandidaten (jong en minder jong), onze sociale media en het verkiezingsprogramma natuurlijk.

We zien jullie snel tijdens het flyeren of tijdens het online debat op 8 maart 2022. En vergeet vooral niet te STEMMEN 16 maart 2022 op de Lokale Partij Vlissingen.

Raadslid John Dooms, LPV
E-mail: johndooms@zeelandnet.nl